Sorstárs civilek a rák ellen

A Van Holnap! Zsákos Alapítvány és Újbuda Önkormányzata civil bemutatkozó délutánt szervez a rák elleni küzdelem világnapjához kapcsolódva. Amikor valaki szembesül a rák diagnózisával, nagyon nehéz helyzetbe kerül, egyáltalán nem könnyű megkeresni és megtalálni azokat az információkat, amelyek valóban segítségükre lehetnek a gyógyulásban. A program célja, hogy a daganatos betegek és hozzátartozóik megismerhessék azokat a szervezeteket, amelyek szakértő segítséget nyújthatnak a mindennapokban, a betegséggel, és az ahhoz kapcsolódó nehézségekkel kapcsolatban.

Helyszín: Malom Közösségi Tér, Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 88.
Időpont: 2016. február 5. 14-16 óra

Résztvevő szervezetek:
Van Holnap! Zsákos Alapítvány: Praktikus segítség vastagbélrákos betegeknek és hozzátartozóiknak. Kemoterápia és műtét előtti segítő csomagok, amelyek segíthetnek a könnyebb és gyorsabb gyógyulásban.

Mellrákfórum Alapítvány: Online támogató közösség és rendszeres klubnapok szervezése betegeknek, hogy átérezhessék: senki nincs egyedül. A mindennapi hasznos tanácsok mellett a mellműtött nők speciális segítő csomagot is kaphatnak.

Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány: széleskörű segítség limfóma és mieloma betegségben érintettek számára.

Magyar Hospice-Palliatív Egyesület: az életvégi hospice ellátás fontosságát és lehetőségeit mutatják be, valamint az önkéntes segítők munkájának nehézségeit és szépségeit.

Gyógyulj Velünk Egyesület: emésztőszervi (vastagbélrák, végbélrák, gyomorrák, májrák, hasnyálmirigyrák, epeúti daganatok) és uroonkológiai (prosztatarák, veserák, hólyagrák, hererák) tagozattal, daganatos betegek által létrehozott egyesület.

További Programok:
könyvvásárlási lehetőség, kemoterápiás kendők és más hasznos, praktikus ismeretek daganatos betegeknek és hozzátartozóiknak

További információk: www.facebook.com/vanholnap
E-mailben: zsakos@vanholnap.eu
Telefonon: (06 30) 544-2366

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top