Szolnoki kirándulásra invitálnak a betegtársak

Szolnok

A Gyógyulj Velünk Egyesület Szolnokra szervez kötetlen hangulatú kirándulást a betegtársakkal.

A Gyógyulj Velünk Egyesület szeretettel vár szeptember 12-én minden egyesületi tagot, hozzátartozót és érdeklődőt is egy kora őszi kirándulásra, Szolnokra, ahol a helyi ILCO klub tagjai látják vendégül a csapatot.

Tervezett program:

  • találkozó az ILCO klub székházában
  • RepTár – repülőgép emlékpark és repüléstörténeti kiállítóhely
  • vezetett séta a belvárosban
  • ebéd a Söráriumban (interaktív sörmúzeum)
  • látogatás a Damjanich János Múzeumban (kiállítások a megye régészeti emlékeiből, paraszti és polgári kultúrájáról, a kunokról és jászokról)

Találkozó: reggel 8 órakor a Nyugati Pályaudvaron, az információs tábla előtt (a vonat 8:28-kor indul). Délután 16:00 órakor indulnak vissza, 17:45-re érkeznek Budapestre. A csapathoz természetesen más településről érkezve is lehet Szolnokon csatlakozni, ennek jelzését is kérik a szervezők az alábbi elérhetőségeken.

A kirándulás a Gyógyulj Velünk Egyesület tagjai számára ingyenes. Hozzátartozók, érdeklődők részére a költség 5.000 Ft/fő (az éves egyesületi tagság 1.000 Ft).

A szervezők kérik, hogy részvételi szándékot és utazási kedvezményre való jogosultságot szeptember 6-ig jelezzék a résztvevők e-mailben az info@gyve.hu címen vagy a titkárság 0630 922-7797 telefonszámán.

Az alábbi cikkeket olvasta már?

Top