1% – Támogatás az onkológia falain túl is

Letölthető a rendelkező nyilatkozat, amellyel Ön is segítheti a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány tevékenységét. Köszönjük mindazoknak a felajánlását, akik adószámunk (18077201-1-43) feltüntetésével segítik a reklámoktól független RÁKGYÓGYÍTÁS munkáját, a betegek és az érintett családok kórház falain kívüli segítését. Azért dolgozunk, hogy a betegek megkapják azokat a terápiákat, tüneti kezeléseket és lelki támogatást, amely révén a betegség állította korlátok között is élhetőbb életük lehet.

Honlapunkat 2006-ban, a 15 ezer példányban megjelenő ingyenes Rákgyógyítás magazint pedig 2008-ban indítottuk el, hogy olyan fórumokat teremtsünk, ahol hirdetések és reklámok nélkül, empatikus, a betegtájékoztatásban elkötelezett orvos segítők bevonásával nyújthatunk információkat és konzultációt a rákkal szembesülő betegeknek és családjaiknak.

„Az Önök oldala az eddigi egyetlen, amellyel találkoztam, ahol érthető, emberi, türelmes, felvilágosult, hozzáértő és szakszerű válaszokat adnak a betegek vagy hozzátartozóik kérdéseire. Soha nem láttam még ehhez fogható magatartást magyar fórumokon, s annyira hálás vagyok a türelmükért, segítőkészségükért és tudásuk megosztásáért. Köszönöm, hogy létrehozták és működtetik a rakgyogyitas.hu weboldalt, biztos vagyok benne, hogy rengeteg szükséget szenvedőnek nyújt támaszt, köztük családomnak is”
– írta egyik Olvasónk a közelmúltban szerkesztőségünknek.

Semmilyen fórum nem helyettesítheti a bizalmon alapuló, személyes orvos-beteg kapcsolatot. Mi abban igyekszünk segíteni, hogy érthetőbbé váljon, ami a kórház vagy a rendelő falai között nem vált érhetővé, átláthatóak legyenek a leletek és a teendők, s hozzásegítsük a betegeket és a hozzátartozókat, hogy a következő vizit alkalmával kérdezni tudjanak, s valódi válaszokat kapjanak.

Köszönjük, ha segít abban, hogy továbbra is segíthessünk!
A rendelkező nyilatkozat innen letölthető

Kapcsolódó cikkek és a Rákgyógyítás Magazin lapszámai:
5 éves a www.rakgyogyitas.hu
2012. tavasz: enni kell a túlélésért!
2011. tél: sámánok, áttétek, a halandóság feldolgozása
2011. ősz: Kulka-interjú, csontáttétek, májrákos sorstársak
2011. nyár: veszélyes termékek, hospice, áttétek
2011. tavasz: háziorvosok, otthonápolás, tüdőáttét
2010. tél: Meddig és miként élhetünk tovább?
2010. ősz: Miért lesznek áttétek?
2010. nyár: Bodrogi Gyula és Garas Dezső a Rákgyógyításban
2010. tavasz: Rák vagy rokkantnyugdíj?
2009. tél: A betegség értelme és ára
2009. ősz: Sorstársak közösségben
2009. nyár: Óvatosan a diétákkal!
2009. tavasz: Kockázatos ígéretek, virágzik a csodaszerpiac
2008. tél: Nem fájhat örökké
2008. ősz: Kemoterápiás kezelések: „rózsák és tövisek”

Top