Rákgyógyítás magazin: köszönöm a segítséget!

Kedves szerkesztőség!

Köszönöm odaadó munkájukat. Sajnos mi is érintettek vagyunk, férjemnél kissejtes tüdő daganatot diagnosztizáltak. A sugárterápiás rendelőben találkozott az Önök által kiadott lappal, örült az elolvasott cikkeknek. Eddig nem nem volt hajlandó keresgélni a neten, én örültem, hogy nem kérdez, és nem kell felelnem rá. Viszont az újságot Önök szakértelemmel készítik. A benne szereplő cikkek szépen, szívmelengetően vannak megfogalmazva. Másként hat a beteg lélekre, mintha én, tudatlanul is gorombán fogalmaznám meg egy-egy kérdésére a válaszomat.

Az lenne a kérdésem, van-e lehetőség, hogy egy-egy példányt kipostázzanak a címünkre? Az elmúlt számok is érdekelnék biztos. Szíveskedjenek számomra kiküldeni az átutalási csekket, hogy befizethessem a következő számokat.

Munkájukhoz további sok sikert és türelmet!

Köszönjük levelét és elismerő sorait, üzenetét továbbítottuk valamennyi munkatársunknak.

Csekket nem tudunk küldeni, mert a lap teljesen ingyenes, nem előfizethető, hanem megrendelhető.

Amint az a lapszámok belső borítóján, a 23. oldalon szerepel, a megrendelés menete: a szerkesztőség azt kéri, hogy a megrendelők pontosan megcímzett, a postákon megvásárolható A/5-ös méretű, zöld színű, súlykorlátozás nélküli (2010-ben 155 forintba kerülő) válaszborítékot adjanak postára, mert ekkora a magazin mérete, s ebben akár több lapszám is egyszerre küldhető. A megrendelőknek érdemes akár egyszerre több borítékot is postázniuk, mert a megmaradó borítékokat a szerkesztőség megőrzi, s egy-egy újabb lapszám megjelenésekor azt abban automatikusan postázza.

A szerkesztőség postacíme: 6723 Szeged, Építő u. 3/a.

Kapcsolódó cikkek, az eddigi magazinok tartalma:
2010. tél: Meddig és miként élhetünk tovább?
2010. ősz: Miért lesznek áttétek?
2010. nyár: Bodrogi Gyula és Garas Dezső a Rákgyógyításban
2010. tavasz: Rák vagy rokkantnyugdíj?
2009. tél: A betegség értelme és ára
2009. ősz: Sorstársak közösségben
2009. nyár: Óvatosan a diétákkal!
2009. tavasz: Kockázatos ígéretek, virágzik a csodaszerpiac
2008. tél: Nem fájhat örökké
2008. ősz: Kemoterápiás „rózsák és tövisek”

Top