Tüdődaganat kálváriája (jelige: tönkretett élet)

Miért alázza meg a sebész főorvos a halálos beteget, ajánlva sebész beosztottjának, hogy nézze meg a mellkasi daganatos beteget jelszóval, hogy ez tiszta szar – bocsánat – a részemről mint férj, aki egyedül maradtam, mert időközben januárban a feleségem meghalt. Az esemény tavaly szeptemberben történt a Honvéd Kórház sebészeti osztályán. Állításom ellenőrizhető, mert regisztrálva voltunk. Várom válaszukat.

A még szomorúbb és megalázóbb történet, hogy a daganatos betegségben 6 helyen áttét, abból 3 helyen itthoni homeopátiás kezeléssel sikerült eltüntetni a daganatot a szervezetből, ez is ellenőrizhető, az orvosok nagy ámulatára és bámulatára, részemről dokumentálva fényképekkel is a gyógyulási folyamatot. Több orvos is sok évi szakmai múlttal csodálatukat kifejezve a gyógyulási eredmények miatt, kérve, hogy hozzam nyilvánosságra, publikálva a sikeres eredményeket, az onkológiai intézetben (Kékgolyó) belgyógyászaton elismerést kapva sebész orvostól, hogy orvosilag semmilyen segítséget nem tudnak nyújtani, mert a jelenlegi orvostudomány nem ismer ilyen tudást, amivel szemben csak csodálatukat tudják kifejezni.

Dokumentálva tudom igazolni felvételekkel a gyógyulását, egy 9 és fél centiméteres átmérőjű nyílt mellkasi sebnek a 98 százalékos gyógyulását, amin az orvostudomány abszolúte semmit nem tudott segíteni. A korábbi sugárkezelés okozta ezt a hatalmas sebet a feleségem mellkasán oly mértékben, hogy a mellkas csontból is elpusztult egy tenyérnyi darab. T nevezetű professzor úr nem is akart foglalkozni a beteg feleségemmel csak többszöri felszólításra és megkeresésre, minek előtte nem bírtam már nézni feleségem iszonyú szenvedését.

Én magam végeztem sebészi beavatkozást a mellkasán, kiemelve egy 20 forintos nagyságú mellkascsontot annak félelmében, hogy ne hasítsa szét a szívburkot. Ezt is tudom igazolni, mert csak ezután volt hajlandó T nevezetű professzor úr is sebészi beavatkozást végezni, kiemelve egy másik nagyméretű csontdarabot. Majd bekerülve az Uzsoki Kórházba a belosztályon újabb orvoscsoport ámulatára, hogy mitől tűnt el a tüdőből a daganat és miért javult nagymértékben még két helyen a daganatos állapot, majd kikérve egy nap feleségemet a kórházból egy kivizsgálásra, felvittük a budai tüdőszanatóriumba segítséget kérni, majd újabb elámulás, hogy hova tűnt a daganat a tüdőből?

Megjegyzem, hogy kékgolyói, majd Uzsoki Kórházban mindvégig a feleségem saját magán és én kötöztük és hajtottuk végre a sebkezelést annak kivételével, amikor kivizsgálásra vitték a feleségemet. És persze minden kötszert és homeopátiás szert saját zsebből finanszírozva, milliós tétel. Majd mindennek ellenére bizonyítani tudom, hogy az előírt orvosi kezelést kapva a protokoll szerint, a feleségem ez év január 18-án éjjel 3 órakor – bizonyítani tudom – a gyógyszermérgezéstől a karjaimban meghalt…

Tönkretették az én további életemet is. És még sok emberi aljasságról nem írtam, ami még történt velünk időközben. Felelősséget vállalok mindazért amit leírtam. És azon kijelentésem miatt is, hogy igenis lehet gyógyítani teljes mértékben ilyen betegségeket. Tanúk és dokumentált bizonyítékaim vannak. Több jóhiszemű embertől és orvostól is elismerést kapva olyan elismert emberektől, akik nem szégyellték elismerésüket kifejezni annak ellenében, hogy voltak olyanok is, akik fenyegető kérdéssel megkérdezték, hogy nem félek attól, hogy bajba jutok, ha nyilvánosságra hozom amit tudok a gyógyítás érdekében?

Mellműtétekre is megvan a teljes biztonságos megoldás és sohasem kéne megcsonkítani egy nőt sem, ugyanúgy az anghioterápiás megoldás helyett sokkalta kíméletesebb és biztonságosabb megoldás.

Köszönjük, hogy megosztotta velünk gondolatait, amely a szomorú kimenetelű kálvária kapcsán felmerült Önben. Ugyanakkor levelének több része – a kórelőzmény és a leletek pontos ismerete nélkül – nehezen vagy egyáltalán nem értelmezhető számunkra orvosilag. Másrészt nem fogalmazott meg felénk olyan konkrét kérdést, amelyre orvosaink érdemben reagálhatnának.

Levele alapján az derül ki, hogy sok mindent megpróbáltak felesége kezelése érdekében, sok, kifejezetten daganatos betegek kezelésére specializálódott egészségügyi intézményben jártak, s a komplementer kezeléseket is anyagi erejüket nem kímélve igyekeztek igénybe venni.

Bár leveléből nem derül ki egyértelműen számunkra, hogy milyen daganata volt a feleségének, a leírás alapján valószínűsítjük, hogy áttétes tüdőrák. Sajnos ez a betegség áttétes, illetve kiterjedt formájában mai tudásunkkal csak kezelhető, s a tünetek rosszabbodása mérsékelhető, a betegség átmenetileg kordában tartható, de gyógyulást adó módszer nem ismert ebben a betegségben.

A többféle kezelés után és ellenére elveszíteni a szeretett hozzátartozót, valóban teljesen kizökkentheti az itt maradt társ életét, s hónapok, évek után is nehéz megküzdeni a mindennapokban a társ hiányával, a tehetetlenség érzésével, a gyásszal.

Kapcsolódó cikkek:
Tüdőrák
Sugár- és kemoterápia: a félelmetes kezelések
A kemoterápiás kezelés mellékhatásai
Fájdalomcsillapítás: opioidokkal a fájdalmak ellen
Egyes tüdődaganatokban is hatásos az érgátlás
Vérszegénység is veszélyezteti a daganatos beteget
Csillapítani a fájdalmat, leküzdeni a szorongást
Áttétek: gátat kell vetni a rák szétterjedésének
Képalkotó vizsgálatok: UH, RTG, CT, MR, PET…
Célzott biológiai terápiák tüdőrákban

Korábbi kérdések és válaszok a témában:
Tüdőtumor, 20 áttét az agyban
Agyi áttétes tüdőrák
Agyi áttétes tüdődaganat
Tüdőrák, agyi és más áttétek
Tüdődaganat, fájdalomcsillapítás
Tüdőrák: miért csak egy nap a kemoterápia?
Tüdőrák, agyi áttét, sugárkezelés
Tüdőrák, agyi áttét, morfium, haláleset
Tüdőrák: sugár, valós kilátások
Áttétes tüdőrák, 59 éves férfi
Tüdőrák kombinált kezelése
Tüdőrák: kemoterápia 55 kilós férfinál?
Tüdőrák gyógyszere
Kissejtes tüdőrák terápiája
Áttétek, fogyás és fájdalmak
Tüdőrák, hörgőáttét, fulladás
Áttétes tüdőrák, fulladás
Tüdőrák és depresszió
Jó nekünk, ha a daganat szétesik?
Kiújult tüdőrák, véres köpet 
Véres köpet és dohányzás
Tüdőrák, hatástalan terápia
Nem műthető kissejtes tüdőrák?
Műthetetlen tüdőrák, útkeresés?
Műthetetlen 2 cm-es tüdőrák?
Kissejtes tüdődaganat
Kissejtes tüdőrák végstádium
Tüdőrák: meddig tarthat a végstádium?
Tüdőrák és a palliatív kezelés
Tüdőrák végstádium
Otthon meghalni
Áttétes tüdőrák: romló koncentráció
Tüdőrák és magatartászavar
Tüdőrák: áttét a szívburkon
Tüdőrák, agyi áttét
Dohányzás, kissejtes tüdőrák
Hirtelen áttétes tüdőrák?
Tüdőműtét és kemoterápia
Reménytelen tüdőrák?
Tüdőrák mint derült égből a villámcsapás
Gyorsan kifejlődő tüdőáttét?
Kérdések a kiegészítő kezelésekről

Top